Sikkerhed


Har I sikret jeres forretningskritiske data
mod det stigende antal trusler på internettet?
Og er I klar til sikkerhedskravene med EU's persondataforordning?

LÆS MERE

Overvågning og udvikling døgnet rundt.

Har I folkene til altid at stå for overvøgningen og udviklingen af jeres sikkerhed? Vores sikkerheds-specialister er de bedste til jobbet. Vi opdaterer løbende jeres systemer, og skanner hele tiden horisonten for nye trusler. Bestandigt udvikler og implementerer vi de tiltag, der forhindrer virksomhedsrettede trusler i at opstå. "CEO Fraud", "RansomWare", og lignende.Få et uforpligtigende sikkerhedstjek

iconicon

En datasikkerhed koncernerne misunder.

Vil I have datasikkerhed, der sikrer jer mod landsdækkende trusler? Også mens Mærsk og andre mister mange timer og milliardbeløb*? Når I overlader opgaven til os, minimeres jeres risiko. Og skulle uheldet være ude, har vi over flere år sammensat og særudviklet de rigtige systemkomponenter for jer. I kan derfor altid bare spole tiden tilbage forud for angrebet. Unikt for vores backup mister I højest en time af jeres arbejdstid.Skeptisk? Få en uforpligtigende rådgivning om sikkerhed og referencer efter eget valg
Sikkerhed tænkt ned i jeres brugerdetalje.

Vil I gerne sikre jeres forretningskritiske data såvel på, som udenfor kontoret? Med vores løsninger kan jeres ansatte tilgå jeres kontor fra alle steder og fra alle enheder. Faktisk, som var de bare en skærm forbundet direkte til vores servere. Ikke en eneste fil overføres nogensinde til enhederne. Det betyder også, at jeres ansattes egne filer og eventuelle vira, aldrig behøver at komme i kontakt med filerne på kontoret. Og at en forlagt enhed kan kobles af centralt fra på få sekunder.

Nysgerrig? Se mere om denne teknologi i vores hosting-sektion.icon

Sikkerhed uden forretningskompromisser.

Vil I gerne have højt dokumenteret datasikkerhed uden at gå på kompromis med effektiviteten af jeres forretningsgange? Vores detaljerede kontroller og dokumentation placerer os i den bedste ende af it-revisionens uvildige vurderinger af branchen. Når vi omlægger jer til vores servere, får I automatisk del i vores stærke teknologi og effektive sikkerhedsrutiner. Det betyder, I får den bedste kvalificering inden for revisionens mest omfattende og strenge ISAE 3402-vurdering.

Tag ikke vores ord for det. Få et uforpligtigende møde og se vores fejlfrie type 2 ISAE 3402-erklæring.


icon

F-Secure anti-virus.

Når nogen i branchen skal have sikkerhed, er det ofte os de kontakter. Udpeget af producenten F-Secure stiller vi med specialisterne, og de med produktet. Et produkt, der har fået stor opmærksomhed selv i et marked med et hav af muligheder. Nøje udvalgt for dets kvalitet og brancheførende karakteristikker.

icon

Cisco dobbeltsidet firewall.

Med Cisco's brancheførende firewalls, leverer vi en dobbeltsidet firewall. Med den er I sikret imod indkommende trusler. I er også sikret mod de former for malware, som foregår indadtil gennem netværkene, når det først er kommet ind. Det forhindrer, at I før gentagne virusudbrud indefra, selvom sikkerhedsudstyret udadtil ser ud til at gardere jer godt.

icon

Disastercenter.

Vores backup er på to geografisk forskellige lokaliteter. Vi gemmer ikke alene blot jeres data, som I efterfølgende kan rekvirere og lægge ind i andre maskiner. Modsat mange har vores disastercenter sin egen CPU og infrastruktur. Klar til at tage over på minuttet, skulle der eksempelvis gå brand i vores datacenter. Med os er I sikret ikke at være nede flere måneder mens jeres forretningskritiske data overføres til nye servere. Vores disasterkapacitet er andres driftskapacitet. Det sætter tingene i perspektiv.

icon

Stabil økonomi - sikker data.

Vi lukker og slukker ikke for serverrummet fra den ene dag til den næste. En del af vores succes beror på, at vi ikke bare er gode IT-teknikere. Vi formår også at drive en stabil og sikker forretning. Som vores andre kunder, er I derfor altid i gode hænder - også under samfundsøkonomiske kriseperioder. Vi har modtaget Bisnodes AAA-rate. Det betyder, at vi igennem mange år har udvist Økonomisk stabilitet. Blandt advokaterne hedder det, at vi udviser "rettidig omhu".

icon

2 Gazellepriser og altid et spring foran.

Vi har været med fra begyndelsen. Har innoveret og særudviklet hosting-miljøer til inspiration for producenterne. Det har manifesteret sig i to Gazellepriser i henholdsvis 2004 og 2012, og har givet os forspring i branchen. Forspring der gør det muligt at tilbyde unikke cloud-miljøer målrettet mindre og mellemstore virksomheder. Løsninger der stadig gør os unikke.