IT-Outsourcing


Frigør ressourcer fra drift til udvikling.

LÆS MERE

Har jeres IT-ansvarlige svært ved at følge branchens hastige udvikling, tage kurser, og derudover stå for udvikling og drift af systemet? Og oplever I til tider ansatte på standby, fordi IT-problemerne har ophobet sig? Vi er et helt hold af IT-specialister, som sørger for, at I altid har de rigtige kompetencer til rådighed. Vi fornyer jeres IT-miljø og løser jeres problemer. Ofte før de opstår. Det minimerer dyrebar nedetid, reducerer spild, og frigiver ressourcer. Ressourcer I kan bruge til at udvikle jeres forretning med.

Alloker jeres ressourcer fleksibelt og sikkert.

Vil I gerne kunne vurdere ned til mindste krone, hvor mange penge I skal bruge på IT månedligt? Sammen finder vi den bedste type supportservice, der matcher jeres behov. Dén afstemmer vi med jer løbende. På den måde får I ubegrænset support, men altid kun for det antal brugere og efter det niveau, der passer jer. Det både frigiver kapital, og forhindrer uventede supporttillæg.


Manøvredygtige og altid på vagt.

Har I, i perioder mange ændringer, som skal klares? Eller skal I bare helgarderes mod et landsdækkende virusangreb? Vi håndterer både stort og småt. Langt det meste klarer vi selvfølgelig for jer med fjernsupport fra vores servicecenter. Men er behovet større kommer vi gerne forbi (on-site). Når opgaverne er omfattende, får I flere medarbejderes stillet til rådighed. Altid uden meromkostninger og med øje for at minimere jeres nedetid.


IT der er lavet så det er økonomisk. Også på sigt.

Bruger I alene købsprisen som beslutningsgrundlag for jeres IT-investering, men tager ikke højde for "Total cost of ownership"? Vores services har kvalitet, og vores rådgivning langtidsperspektiv. Det gælder ikke kun, når vi sætter infrastrukturen op i starten. Vi sidder også med ved møder og sikrer, at det matcher jeres forretningsudvikling på sigt.

Er der økonomi I jeres IT? Mød os i øjenhøjde og få en reference efter eget valg.

Et kompetenceniveau der er svært at måle sig med.

Vil I være 100% sikre på, at jeres næste IT-leverandør giver jer IT, der ikke fungerer dårligt, eller bliver dyrt på sigt? Atypisk for branchen har flere af os et anciennitetsniveau på 15 år +. Det giver os en kompetencesammensætning andre ikke har. Vi er vant til omfattende omlægninger. Også for virksomheder med op til 250 brugere. I får derfor altid IT, som virker godt. Både dag 1 og dag 117.

Skeptisk? Få et uforpligtigende strategimøde og se vores årlige brugertilfredshedsundersøgelse.


Spar tid og kræfter på kontakt med tredjepartsleverandører.

Betyder implementering og vedligeholdelse af IT fra tredjepartsleverandører lange ventetider? Det hjælper vi jer med at overkomme. Vi opretter et "Single Point of Contact"-center for jer. Derfra tager vi al kontakten til tredjepartsleverandører. Når to dele ikke virker sammen, giver I os bare et kald. Så finder vi ud af, hvem der egentlig har ansvaret, og bistår med løsningen af problemet.

icon
icon

Anmærkningsfri IT-revision.

Certificeret og vurderet ud fra IT-revisionens "type 2"-standarder. Den hårdeste og mest omfattende vurderingstype af IT-sikkerheden. Udtalelserne taler for sig selv. Anmærkningsfri. Skelsættende. Vores teknologi og grundighed overrasker de uhildede revisorer.

icon

Teknologi i skyplan, service i øjenhøjde.

Selvom vi har udviklet et kraftværk af en maskine, der giver jer de bedste konkurrenceevner, måder vi jer stadig i øjenhøjde. Hos os bliver I ikke bare reduceret til et par terabytes og nogle CPU'ere i vores servere. Vores service er jordnær. Vores reaktionstid kort.