Kundesupport kan hurtigt afhjælpe dit problem

Anvend nedenstående link til at sende en mail til vores support team. I mailen bedes du beskrive dit IT problem eller opgaven du vil have vores kundesupport team til at løse for dig.

Vedhæft eventuelt relevante screenshots eller logfiler og send anmodningen til Microdatas Kundesupport Team. Så kigger vi straks på din opgave og besvarer din anmodning på mail eller telefonisk med yderligere spørgsmål eller en beskrivelse af det videre forløb. Det kan være nødvendigt at vores IT eksperter får adgang til dit IT system.

OBS! Hvis du har akut behov for assistance anbefaler vi, at du kontakter vores IT specialister telefonisk på telefon 43206025.

Vidste du at din virksomhed kan undgå mange IT problemer med IT outsourcing?

Vi bidrager gerne med en IT outsourcing løsning, for at udvikle, hoste eller servicere jeres IT platform, så den bliver en stabil og i højere grad en integreret del af jeres forretning. 

Dermed øger I virksomhedens  konkurrenceevne og datasikkerhedsniveau. IT outsourcing vil tilføre din virksomhed mere fleksibilitet og bidrage til at øge jeres vækst.

Med IT outsourcing optimerer du i øvrigt også din virksomheds IT drift og derved din virksomheds fremtidige konkurrenceevne. 

IT outsourcing hos Microdata sikrer jer adgang til vores hold af IT specialister og rådgivere, samt en sikkerhedspakke, som normalt kun ses hos store virksomheder.

IT outsourcing muligheder hos Microdata

Del gerne siden