Professionel IT rådgivning og IT outsourcing hos Microdata

Billede af Microdatas hovedsæde
Microdata har i mere end 20 år hjulpet små og mellemstore virksomheder med IT rådgivning og med optimering, vedligeholde og udvikle deres IT platforme. Vores IT rådgivning er baseret på store IT kompetencer samt forretningsforståelse.

Microdata har siden 1997 hjulpet små og mellemstore virksomheder med IT rådgivning og med optimering, vedligeholdelse og udvikling af IT platforme. Vores IT rådgivning er baseret på dokumenterede IT kompetencer samt sund forretningsforståelse.

Vi er en velkonsolideret virksomhed med Bisnodes AAA rating, specialiseret i levering af professionelle IT outsourcing løsninger til mindre og mellemstore virksomheder. Det har vi gjort med succes i mere end 20 år.

 

Et koncept vi er stolte over

Vores mission er, at levere din virksomhed en IT løsning med stabil IT drift og høj datasikkerhed, samt problemfri IT service uden økonomiske overraskelser for dig.

Vi sørger for at din virksomhed i forbindelse med implementering af IT outsourcing får adgang til et fremragende IT miljø med stabil IT drift og exceptionel datasikkerhed. Dette IT miljø varetages af vores serviceorienterede og veluddannede IT specialister. Vores fokus på service gør det lettere et levere en problemfri IT service.

Endvidere arbejder vi med vores ekstraordinære Microdata TotalPris. Totalpris indebærer, at den endelige pris kendes fra start. Dette betyder, at vi kan leverer IT drift og service uden økonomiske overraskelser for din virksomhed. At prisen ikke ændrer sig betyder også, at vores serviceorienterede IT specialister aldrig skal tænke i at sælge. Dette sikrer at din virksomhed modtager IT rådgivning med tanke på jeres interesser og visioner.

 

IT rådgivning der er til at forstå

Vi har serviceorienterede IT specialister. De er vant til at yde letforståelig IT rådgivning til kunder. Microdata sørger for det bagvedliggende IT miljø og en stabil IT drift. Herudover forklarer vi jer det i behøver at vide for, at kunne få det optimale ud af jeres IT miljø. Dette således, at i mest hensigtsmæssigt kan anvende jeres stabile IT driftssystem til at underbygge jeres konkurrenceevne.

 

IT Rådgivning på baggrund af kundens forretningsbehov

Vi yder altid IT rådgivning med fokus på den enkelte kundes behov. Vi ved hvordan IT kan anvendes til mere end bare at fungere – se brancheeksempler her. Kunden får IT drift efter behov og ønsker. Vores fremtidsorienterede IT rådgivning er underbygget af vores viden om den enkelte kundes specifikke behov og ønsker. Ydermere har vi vores ekstraordinære totalpris, som betyder at vores IT rådgivning ikke handler om at sælge.

 

Glade kunder og forretningsorienteret IT Rådgivning

Illustration af IT rådgivning med 97% kundetilfredshed
IT rådgivning hos Microdata resulterer i tilfredse kunder. Det koster mange ressourcer at håndtere utilfredse kunder. Vi har i stedet valgt at investere de ressourcer der skal til for at vores kunder er glade.

I Microdata samler vi på glade kunder. Det koster mange ressourcer at håndtere utilfredse kunder. Vi har i stedet valgt at investere de ressourcer, der skal til for at vores kunder er glade. Det er en god løsning for begge parter. Dette resulterer i bedre samarbejder med vores kunder. Godt samarbejde leder til en større forståelser for den pågældende kundes forretning. Denne forretningsforståelse anvender vi til at optimere vores IT rådgivning for kunden.

Udover glade kunder har vi også glade medarbejdere med høj anciennitet. Både vores kunder og medarbejdere bliver hos os i lang tid. Dette hjælper med at opbygge et godt samarbejde med gensidig forståelse, der ikke går tabt.

 

Stabil økonomi understøtter stabil IT drift

Bisnodes AAA-rating logo i forbindelse med IT rådgivning hos Microdata
IT rådgivning i mere end 20 år. Microdata har modtaget Bisnodes AAA-rating. Vi driver en stabil og sikker forretning. Dette også i krisetider.

Microdata har modtaget Bisnodes AAA-rating. Vi driver en stabil og sikker forretning. Vi har haft succes i mere end 20 år. Dette også i krisetider. Med Microdata som IT outsourcing leverandør får i stabil IT drift og kompetent IT Rådgivning både nu og fremover. Vi udviser altid rettidig omhu, således at vores kunder ikke skal bekymre sig om datasikkerhed.

 

Anmærkningsfri IT Revision

Logo tilhørende ISAE-3402 standardisering omkring IT rådgivning
Professionel IT rådgivning hos Microdata har sikret os certificering ud fra IT revisionens type 2 standarder. Dette er den højeste standard. Endvidere er denne uvildige revision af Microdata anmærkningsfri.

Revisorerklæringen af typen ISAE 3402 dokumenterer ordentlige IT-forhold hos os som virksomhed og fungerer som dokumentation for, at vi lever op til gældende lovkrav og god IT-skik.

Microdata er certificeret ud fra IT revisionens type 2 standarder. Dette er den højeste standard. Endvidere er denne uvildige revision af Microdata anmærkningsfri. Dette betyder at vores IT sikkerhed er i top. De uvildige revisorer kalder vores IT sikkerhed for skælsættende. Revisorerne er imponerede over vores grundighed.

 

Gazelleværdig IT rådgivning og drift

Logo tilhørende Børsen Gazelle vedr. Microdata IT rådgivning
IT rådgivning og vores koncept med serviceorienteret stabil IT drift og service uden økonomiske overraskelser har resulteret i to Gazellepriser modtaget i 2004 og 2012. Det er vi stolte af.

Vores koncept med serviceorienteret stabil IT drift og service uden økonomiske overraskelser har resulteret i to Gazellepriser modtaget i 2004 og 2012. Det er vi stolte af.

En Gazelle virksomhed er karakteriseret af vækst – som minimum en fordobling af omsætningen eller bruttoresultatet over fire regnskabsår. Vi har endvidere opretholdt vores AAA-rating mens vi blev Gazelle, hvilket er notorisk svært.

 

Del denne side på LinkedIn