Professionel IT rådgivning omkring IT outsourcing

Få ekspertrådgivning i øjenhøjde

Microdata har siden 1997 hjulpet små og mellemstore virksomheder med IT rådgivning og med optimering, vedligeholdelse og udvikling af IT platforme. Vores IT rådgivning er baseret på dokumenterede IT kompetencer samt sund forretningsforståelse.

IT-outsourcing løsninger fra Microdata sikrer din virksomhed fleksibilitet, stabilitet, markedets bedste sikkerhedspakke og ekspertrådgivning i øjenhøjde. Slip for bekymringerne og lad os hjælpe dig videre!

Vi er en velkonsolideret virksomhed med Bisnodes AAA rating, specialiseret i levering af professionelle IT outsourcing løsninger til mindre og mellemstore virksomheder. Det har vi gjort med succes i mere end 20 år.

Microdata SupportTeam i særklasse

Vi har et solidt team af veluddannede IT specialister, som løbene tager nye kurser og deltager på branchekonferencer for at tilegne sig selv og Microdata den nyeste viden.

Ledige stillinger

Vi søger for øjeblikket en IT-konsulent. Tryk på nedenstående billede for mere info omkring stillingen.

Et koncept vi er stolte over

Vores mission er, at levere din virksomhed en IT løsning med stabil IT drift og høj datasikkerhed, samt problemfri IT service uden økonomiske overraskelser for dig.

Vi sørger for at din virksomhed i forbindelse med implementering af IT outsourcing får adgang til et fremragende IT miljø med stabil IT drift og exceptionel datasikkerhed. Dette IT miljø varetages af vores serviceorienterede og veluddannede IT specialister. Vores fokus på service gør det lettere et levere en problemfri IT service.

Endvidere arbejder vi med vores ekstraordinære Microdata TotalPris. Totalpris indebærer, at den endelige pris kendes fra start. Dette betyder, at vi kan leverer IT drift og service uden økonomiske overraskelser for din virksomhed. At prisen ikke ændrer sig betyder også, at vores serviceorienterede IT specialister aldrig skal tænke i at sælge. Dette sikrer at din virksomhed modtager IT rådgivning med tanke på jeres interesser og visioner.

Få IT rådgivning som er til at forstå

Vi er specialister i IT outsourcing. Vores sammentømrede team af IT specialister er serviceorienterede og vant til, at yde letforståelig IT rådgivning til vore kunder.

Microdata håndterer det bagvedliggende IT miljø og en fremtidig stabil og sikker IT drift. Herudover rådgiver vi dig  på forståeligt teknisk niveau, således vi sikrer at du får det mest optimale ud af jeres IT miljø.

Dette således, at din virksomhed mest hensigtsmæssigt kan anvende jeres stabile IT driftssystem til at underbygge jeres konkurrenceevne og personale.

Dit forretningsbehov er vores førsteprioritet

Vi yder altid IT rådgivning med fokus på den enkelte kundes behov. Vi ved hvordan IT kan anvendes til mere end bare at fungere – se brancheeksempler her.

Vi leverer IT drift efter kundens behov og ønsker. Vores fremtidsorienterede IT rådgivning underbygges af vores viden om den enkelte kundes specifikke behov og ønsker.

Ydermere tilbyder vi vores unikke TotalPris koncept, som betyder at vores IT rådgivning og din fremtidige IT drift ikke for os handler om mersalg.

Stabil økonomi sikrer stabil IT drift

Ikon tilhørende virksomheden Bisnodes

Med Microdata som din IT outsourcing leverandør opnår din virksomhed stabil IT drift og kompetent IT rådgivning både nu og fremover.

Microdata har modtaget Bisnodes AAA-rating. Vi driver en stabil og sikker forretning. Vi har haft succes i mere end 20 år. Dette også i krisetider.

Vi udviser altid rettidig omhu, således at vores kunder ikke behøver at bekymre sig om datasikkerhed.

Tilfredse kunder og forretningsorienteret IT rådgivning

it-raadgivning-97-procent-kundetilfredshed

IT rådgivning hos Microdata resulterer i tilfredse kunder. Som de fleste bekendt koster det mange ressourcer at håndtere utilfredse kunder. Vi har i stedet valgt at investere de ressourcer der skal til for at opnå et højt niveau af kundetilfredshed.

I Microdata samler vi på glade kunder. Det koster mange ressourcer at håndtere utilfredse kunder. Vi har i stedet valgt at investere de ressourcer, der skal til for at vores kunder er glade. Det er en god løsning for begge parter. Dette resulterer i bedre samarbejder med vores kunder. Godt samarbejde leder til en større forståelser for den pågældende kundes forretning. Denne forretningsforståelse anvender vi til at optimere vores IT rådgivning for kunden.

Udover glade kunder har vi også glade medarbejdere med høj anciennitet. Både vores kunder og medarbejdere bliver hos os i lang tid. Dette hjælper med at opbygge et godt samarbejde med gensidig forståelse og viden, der ikke går tabt.

Anmærkningsfri IT Revision

Revisorerklæringen af typen ISAE 3402 dokumenterer ordentlige IT-forhold hos os som virksomhed og fungerer som dokumentation for, at vi lever op til gældende lovkrav og god IT-skik.

Microdata er certificeret med ISAE 3402 Type-II erklæring. Den højeste standard inden for IT revision. Denne certificering er i øvrigt anmærkningsfri.

Microdata er certificeret ud fra IT revisionens type 2 standarder. Dette er den højeste standard. Endvidere er denne uvildige revision af Microdata anmærkningsfri. Dette betyder at vores IT sikkerhed er i top. De uvildige revisorer kalder vores IT sikkerhed for skælsættende. Revisorerne er imponerede over vores grundighed.

Gazelleværdig IT rådgivning og drift

Vores koncept med serviceorienteret stabil IT drift og IT service uden økonomiske overraskelser for vore kunder  har resulteret i to Gazellepriser modtaget i 2004 og 2012. Det er vi fortsat meget stolte over.

it-raadgivning-gazelle-virksomhed

En Gazelle virksomhed er karakteriseret af vækst – som minimum en fordobling af omsætningen eller bruttoresultatet over fire regnskabsår. Vi har endvidere opretholdt vores AAA-rating mens vi blev Gazelle, hvilket er notorisk svært.

IT outsourcing muligheder hos Microdata

Del gerne siden