SHAREFILE GIVER SIKKER FILDELING GENNEM SIKKER MAIL

Microdata tilbyder en brugervenlig fildeling med folk i og uden for din organisationen. Vi gør det muligt at sende store filer sikkert med ShareFile via e-mail. Vi bringer hidtil uset sikker mail til små og mellemstore virksomheder. I får mulighed for at kryptere både mailindhold samt vedhæftninger. Se videoen herunder for at se hvor enkelt det er:

 

 

Email som i kender det bare mere sikkert

Med ShareFile kan i anvende email som i kender det i dag. Det er nemt både for jeres medarbejdere og folk uden for jeres organisation. Dertil får i sikkerhed på bankniveau med kryptering af jeres forretningskritiske informationer. I får kontrol over hvem som har adgang til hvilke informationer og hvornår. Samtidig sikres jeres kunders informationer også. Med ShareFile kan i kryptere både små og store filer og sende dem sikkert med email. Jeres data opbevares hvor i ønsker det. For cloud og hosting kunder hos Microdata betyder det at jeres data opbevares som i kender det hos Microdata med verdensklasse sikkerhed. For andre kunder betyder det at i enten kan få data opbevaret hos Microdata, eller hvor i ellers måtte ønske det.

 

ShareFile kryptering af filer og mails giver fuld kontrol og løser GDPR udfordringer

Med ShareFile får i øget kontrol over jeres data. Dette giver jer en række fordele. Den øgede kontrol gør det lettere for jeres virksomhed at leve op til EU persondataforordningens krav. I kan se hvornår modtageren åbner mailen. I kan styre om det er tilladt for modtageren at downloade en given fil eller blot se den. Efter i har givet en modtager rettighed til at se en fil, kan i altid fratrække denne rettighed igen, således at det ikke længere er muligt for modtageren og se en specifik fil. Konventionel email er ifølge Datatilsynet ikke en sikker måde at udveksle følsomme oplysninger på. Tværtimod! Med ShareFile eliminerer du denne risiko. Du og din virksomhed kan fremadrettet have en sikker dialog og dataudveksling med borgere, patienter, kunder og samarbejdspartnere.