ShareFile tilfører din virksomhed sikker fildeling via e-mail og krypteret e-mail

ShareFile øger din virksomheds sikkerhedsniveau

Microdata tilbyder en brugervenlig fildeling med folk i og uden for din organisationen. Vi gør det muligt at sende store filer sikkert med ShareFile via e-mail. 

SharFile bringer hidtil uset sikker e-mail til små og mellemstore virksomheder. I får mulighed for at kryptere både mailindhold samt vedhæftninger. Se videoen herunder for at se hvor enkelt det er:

Se kort video som forklarer mulighederne i ShareFile

ShareFile tilfører din virksomhed et væld af fordele og mere sikkerhed

E-mail som du kender det bare, bare mere sikkert

Med ShareFile kan du anvende e-mail, som du kender det i dag. Det er nemt både for medarbejdere og personer uden for jeres organisation.

Ydermere leveres i sikkerhed på bankniveau med kryptering af jeres forretningskritiske informationer.

Du har kontrol over hvem som har adgang til hvilke informationer og hvornår. Samtidig sikres jeres kunders informationer også.

Krypteret e-mail

Med ShareFile kan i kryptere både små og store filer og sende dem sikkert med e-mail. Dine data opbevares hvor I ønsker det.

For cloud og hosting kunder hos Microdata betyder det at jeres data opbevares som i kender det hos Microdata med verdensklasse sikkerhed. For andre kunder betyder det at I enten kan få data opbevaret hos Microdata, eller hvor I ellers måtte ønske det.

ShareFile kryptering af filer og mails giver fuld kontrol og løser GDPR udfordringer

Med ShareFile får din virksomhed øget kontrol over jeres data. Dette giver jer en lang række fordele. Den øgede kontrol gør det lettere for jeres virksomhed, at leve op til EU persondataforordningens krav. I kan se hvornår modtageren åbner mailen. I kan styre om det er tilladt for modtageren at downloade en given fil eller blot se den.

Fuld kontrol over indhold

Efter i har givet en modtager rettighed til at se en fil, kan i altid tilbagekalde denne rettighed igen, således at det ikke længere er muligt for modtageren at se en specifik fil.

Konventionel email er ifølge Datatilsynet ikke en sikker måde, at udveksle følsomme oplysninger på. Tværtimod!

Med ShareFile eliminerer du denne risiko. Du og din virksomhed kan fremadrettet have en sikker dialog og dataudveksling med borgere, patienter, kunder og samarbejdspartnere.

Hurtig og juridisk bindende e-signatur

ShareFile er en sikker platform når din virksomhedskal dele juridisk sensitive dokumenter til underskrift. Her benyttes e-signatures systemet, som nemt og hurtigt sparer dig for en masse trivielle processer.

Når modtager har underskrevet kontrakter, ansættelsesaftaler, NDA dokumenter, formularer etc. bliver juridisk bindende e-signatur leveret til din indbakke inden for få minutter.

Ingen download, ingen plugins, ingen besvær.

Bliv klogere på ShareFile med disse korte videoer

Del gerne siden