Managed server hosting er drift af jeres servere placeret hos os

Illustration af managed server hosting løsning hos Microdata
Med en managed server hosting løsning varetager vi IT driften af jeres servere som fysisk er placeret hos i Microdatas datacenter. Serverne er placeret i vores sikre datacenter og, i sparer serverrum og dertilhørende køling og strømomkostninger væk.

Med en managed server hosting løsning varetager vi IT driften af jeres servere som fysisk er placeret i Microdatas datacenter. Serverne er placeret i vores sikre datacenter hvilket giver din virksomhed driftsbesparelser på serverrum og dertilhørende køling og strømomkostninger.

Med en Managed Server Hosting hos Microdata sikrer du at din virksomheds drift, sikkerhed og service varetages af et kompetent og uddannet team af specialister.

 

Managed server hosting giver præcis de hosting fordele som i ønsker

Illustration af managed server hosting hos Microdata
Med en managed server hosting løsning varetager vi IT driften af jeres servere som fysisk er placeret i Microdatas datacenter. Serverne er placeret i vores sikre datacenter hvilket giver din virksomhed driftsbesparelser på serverrum og dertilhørende køling og strømomkostninger.

Med en managed server hosting løsning hos Microdata kan din virksomhed få installeret og konfigureret en ny IT platform som tilpasses jeres helt særlige IT behov og strategi. Den nye hosted server befinder sig herefter i Microdatas datacenter – et særdeles sikkert miljø.

Vi sikrer at din virksomheds nye hostede løsning leverer høj oppetid og at vores høje sikkerhedsniveau implementeres, således din nye løsning overholder dine og  Microdatas høje standarder.

Vi har stor og årelang erfaring i disciplinen server hosting med et utal af forskellige applikationer. Der er stort set ingen begrænsninger med hensyn til jeres valg af  applikationer.

Dette gælder både Microsoft Office, Adobe Creative Cloud, ERP, CRM og specifikke brancheapplikationer. Vi hoster alle servertyper og databaser. Vi leverer hosted server løsningen præcis som det passer bedst ind i jeres strategi og jeres visioner.

 

Rådgivning i forbindelse med jeres managed server hosting løsning

Vi yder i forbindelse med IT outsourcing processen rådgivning om hvilke applikationer, servere og andet relevant IT opsætning der virker godt sammen. Selvom i kan få det præcis som i vil have det, yder vi stadig den rådgivning, der skal til for at i ender op med et strømlinet og velgennemtænkt IT miljø, der understøtter jeres kernekompetencer.

Med en Managed Server Hosting  løsning fra Microdata kan din virksomhed få en yderst kompetenceunderstøttende Hosted Desktop løsning. Hertil anvender vi Citrix XenApp, som inden for denne type af kommunikation er absolut markedsledende. Vi er certificerede og uddannede af Citrix.

Alle Microdata løsninger giver adgang til vores serviceorienterede IT specialister og rådgivning om optimering af jeres IT. Læs mere om fordele ved Microdata generelt her. Eller kontakt os og få endnu mere dybdegående information.

 

Del denne side på LinkedIn