Managed server hosting er drift af jeres servere placeret i vores datacenter

Med en managed server hosting løsning varetager vi IT driften af jeres servere, som fysisk er placeret i Microdatas datacenter. Serverne er placeret i vores sikre datacenter, hvilket giver din virksomhed driftsbesparelser på serverrum og dertilhørende køling og strømomkostninger.

Med en Managed Server Hosting løsning hos Microdata sikrer du, at din virksomheds drift, backup, sikkerhed og service varetages af et kompetent og veluddannet team af specialister. Vores Disaster Center tager backup af det primære center flere gange dagligt.

Managed server hosting giver præcis de hosting fordele som din virksomhed ønsker

Med en managed server hosting løsning hos Microdata kan din virksomhed få installeret og konfigureret en ny IT platform, som tilpasses jeres helt særlige IT behov og indordner sig jeres IT strategi. Den nye hosted server befinder sig herefter i Microdatas datacenter – et særdeles sikkert miljø.

Vi sikrer at din virksomheds nye hostede løsning leverer høj oppetid og at vores høje sikkerhedsniveau implementeres, således din nye løsning overholder dine og  Microdatas høje standarder.

Vi har stor og årelang erfaring i disciplinen server hosting med et utal af forskellige applikationer. Der er stort set ingen begrænsninger med hensyn til jeres valg af  applikationer. Dette gælder både Microsoft Office, Adobe Creative Cloud, ERP, CRM og specifikke brancheapplikationer. 

Vi hoster alle servertyper og databaser. Vi leverer hosted server løsningen præcis som det passer bedst ind i jeres strategi og jeres visioner.

Rådgivning i forbindelse med jeres managed server hosting løsning

Vi yder i forbindelse med beslutningsprocessen omkring IT outsourcing  rådgivning om, hvilke applikationer, servere og andet relevant IT opsætning,  som virker bedst sammen. 

Selvom du naturligvis kan få det præcis som du vil have det, yder vi stadig den rådgivning, der skal til for at din virksomhed ender op med et strømlinet og velgennemtænkt IT miljø, der understøtter din virksomheds og personales kompetencer. Du finder et udpluk af vore brancheeksempler her.

Øget sikkerhedsniveau med Workspace Hosted Desktop

Med en Managed Server Hosting  løsning fra Microdata kan din virksomhed få en yderst kompetenceunderstøttende Hosted Desktop løsning. Hertil anvender vi Citrix XenApp, som inden for denne type af kommunikation er absolut markedsledende. Vi er certificerede og uddannede af Citrix.

Alle Microdata løsninger giver adgang til vores serviceorienterede IT specialister og rådgivning om optimering af jeres IT. Læs mere om fordele ved Microdata generelt her. Eller kontakt os og få endnu mere dybdegående information.

IT outsourcing muligheder hos Microdata

Del gerne siden