Server overvågning sikrer vores høje server oppetider

Server overvågning ikon fra Microdata
Vi foretager server overvågning således at nedetid holdes på et absolut minimum. Derfor har vi en server oppetid på 99,98 %. Server oppetid er vigtigt således at din virksomheds medarbejdere ikke står uden mulighed for at foretage deres arbejde.

Vi foretager server overvågning således at nedetid kan minimeres. Derfor har vi en server oppetid på 99,98 %. Server oppetid er vigtigt således at jeres medarbejdere ikke står uden mulighed for at foretage deres arbejde.

Optimal ydeevne og funktionalitet sikres gennem vores server overvågning

Vi overvåger mere end bare oppetid. Vores server overvågning inkluderer også overvågning af ydeevne og funktionalitet. Vi vil levere en stabil it drift løsning med problemfri IT service. Derfor foretager vi de investeringer i det nyeste udstyr der skal til for at være i toppen af markedet. Vores servere skal virke. Endvidere skal de være så hurtige og have så stor en kapacitet, at de kan understøtte vores kunders konkurrencefordele optimalt.

Server overvågning døgnet rundt

Vi overvåger vores servere døgnet rundt hele året. Skulle uheldet være ude så er vi klar til at løse problemet med det samme. Vi glemmer ikke vores servere bare fordi de fleste i landet ligger og sover. Servere skal altid køre. Det er et fuldtidsjob vi tager særdeles alvorligt.

Server overvågning af det det nyeste og mest sikre udstyr

Vores IT specialister har udvalgt og udviklet IT udstyr der sikrer en sikkerhed i toppen af markedet. Sikkerhed er en fundamental del af vores server opsætning. Derfor investerer vi i udstyr og opsætninger der ikke går på kompromis med sikkerheden.

Server overvågning af vores Disaster Recovery Center

Vores operationsdygtige Disaster Recovery Center med egne servere på separat lokation overvåges også døgnet rundt hele året. Dette sikrer at vi altid har 2 uafhængige operationsdygtige datacentre hver især dobbeltsikrede klar til at varetage driften af alle vores kunder hvis det behøves.

Har i lyst til en uforpligtende samtale med vores IT rådgivere om jeres IT sikkerhed så er i meget velkomne til at kontakte os på enten telefon eller mail.

Del denne side på LinkedIn