Server overvågning sikrer vores høje server oppetid

Server oppetid på 99,98 %

Vi foretager server overvågning således, at nedetid kan minimeres. Server overvågning inkluderer også analyser på servernes forventede levetid og generelle helbredstilstand.

Derfor har vi en server oppetid på 99,98 %. Server oppetid er vigtigt således at jeres medarbejdere ikke står uden mulighed for at foretage deres arbejde.

Server overvågning 24/7

Vi overvåger vores servere døgnet rundt hele året. Skulle uheldet være ude så er vi klar til at løse problemet med det samme. 

Vi glemmer ikke vores servere bare fordi de fleste i landet ligger og sover. Servere skal altid køre. Det er et fuldtidsjob som vi tager særdeles alvorligt.

Optimal ydeevne og funktionalitet sikres gennem vores server overvågning

Vi overvåger mere end bare oppetid. Vores server overvågning inkluderer også overvågning af ydeevne og funktionalitet. Vi vil levere en stabil it drift løsning med problemfri IT service. 

Derfor foretager vi de investeringer i det nyeste udstyr der skal til for at være i toppen af markedet. Vores servere skal virke. Endvidere skal de være så hurtige og have så stor en kapacitet, at de kan understøtte vores kunders konkurrencefordele optimalt.

Server overvågning med det nyeste og mest sikre udstyr

Vores IT specialister har udvalgt og udviklet IT udstyr, som sikrer en sikkerhed i toppen af markedet. 

Sikkerhed er en fundamental del af vores server opsætning. Derfor investerer vi i udstyr og opsætninger, som ikke går på kompromis med sikkerheden.

 

Server overvågning af vores Disaster Recovery Center

Vores operationsdygtige Disaster Recovery Center med egne servere på separat lokation overvåges også døgnet rundt hele året. Dette sikrer at vi altid har 2 uafhængige operationsdygtige datacentre hver især dobbeltsikrede klar til at varetage driften af alle vores kunder hvis det behøves.

Har i lyst til en uforpligtende samtale med vores IT rådgivere om jeres IT sikkerhed så er i meget velkomne til at kontakte os på enten telefon eller mail.

 

Del gerne siden