Remote Backup sikrer dig imod tab af dine værdifulde data 

Vi tager som standard Remote Backup af alle vores kunders IT således de ikke risikerer tab af data og dermed tabt arbejdsindsats. Der kan være tale om forretningskritiske data eller blot mindre datafiler.

Uanset hvilke filer det drejer sig om, er det at foretrække at være forberedt frem for pludseligt at stå uden backup, når man har akut behov for at reetablere data.

Remote backup understøtter vores brugervenlige gendannelsesmuligheder

Vi opbevarer backup af vores kunders data i mange versioner og med både kort og lang historik. Ud over den backup vi kan reetablere for kunden, så har vi også en meget brugervenlig mulighed for, at den enkelte bruger selv kan hente data, som er op til 14 dage gammel.

Brugeren kan fra sin enhed (computer/tablet/telefon) gendanne filer via vores Remote Backup system. Desuden har vores serviceorienterede IT specialister mulighed for at hjælpe kunden med, at gendanne filer, der er op til et år gamle.

Remote backup på ekstern lokation i Danmark

Backup ligger på en anden fysisk lokation end vores primære datacenter. Vores backup og vores primære datacenter ligger i forskellige danske byer. Begge centre er således tilgængelig såfremt vi behøver at foretage ændringer eller fejludbedringer.

Samtidig er der ekstra sikkerhed idet begge lokationer ikke påvirkes såfremt der f.eks. skulle opstå brand i den ene bygning. Skulle der hænde noget med vores primære center kan du læse mere om, hvorledes vi via vores Disaster Recovery Center er klar til køre driften videre med det samme.

 

Del gerne siden