IT Overvågning er en essentiel del af IT sikkerhed

Overvågning i konstant udvikling

Vi forsøger altid at udvikle vores IT overvågning og optimerer den med de bedste produkter understøttet af vores IT specialister. Derfor holder vi os konstant forrest på markedet og skifter til eller udvikler de produkter der bedst understøtter brancheførende overvågning af IT systemer.

Vi er ikke underafdeling for nogen producenter, hvilket betyder at vi uvildigt kan anvende vores mere end 20 års erfaring til at sammensætte den bedste sikkerhedsopsætning.

Cisco dobbeltsidet firewall

Vi anvender Ciscos brancheførende firewalls til at levere en dobbeltsidet firewall som en del af vores IT overvågning. Herigennem sikres din virksomhed og følsomme data mod trusler udefra. Dertil er i også sikret mod trusler indefra.

Mange virksomheder kan godt have et fremragende sikkerhedssystem udadtil. Men hvis en trussel kommer indefra er din virksomhed med Microdatas sikkerhedspakke også sikret mod dette.

IT overvågning med F-Secure antivirus

I vores overvågning anvender vi F-Secure anti-virus. F-Secure anti-virus er et kvalitetsprodukt med brancheførende kvaliteter, samt brancheførende detektionsrater og den bedste dækningsgrad til beskyttelse af din virksomhed.

Vores IT specialister anvender disse brancheførende kvaliteter til at sikre jeres IT systemer bedst muligt.

F-Secure har i øvrigt vundet den første pris for Market Maker Security Provider fra Comms Business for sit sikkerhedsprogram til alle kanaler.

IT Overvågning af backupsystemer

Vores IT overvågning inkluderer også løbende overvågning af alle vores backupsystemer. Backupsystemer kan blive glemt i en hektisk hverdag. 

Derfor har vi procedurer der sikrer automatisk overvågning af vores backupsystemer. Denne overvågning sikrer at backup altid er tilgængelig når den behøves.

Server Overvågning er også en central del af IT overvågning, det har vi endda givet sin helt egen side.

 

Vi kigger gerne på din nuværende løsning

Kunne du tænke dig en snak om hvorvidt jeres nuværende overvågning har utilsigtede svagheder og mangler? Så kontakt os gerne på telefon eller via nedenstående kontakt-link.

IT outsourcing muligheder hos Microdata

Del gerne siden