Microdata leverer kompromisløs datasikkerhed

Datasikkerhed hos Microdata illustreret ved ikon
Hos Microdata går vi ikke på kompromis med din eller vores egen datasikkerhed. Derfor leverer vi IT outsourcing med datasikkerhed der ligger helt i toppen af markedet.

Hos Microdata går vi ikke på kompromis med din eller vores egen datasikkerhed. Derfor leverer vi IT sikkerhed der ligger helt i toppen af markedet. Hertil har vi opnået Type-II ISAE 3402 erklæring. Den højeste standard inden for IT revision. Denne erklæring er i øvrigt anmærkningsfri.

Uvildige revisorer betegner vores IT sikkerhed for skælsættende. Med vores kompetencer og brancheførende teknologi opnås højeste sikkerhedsniveau i IT outsourcing løsningen uden at gå på kompromis med effektiviteten af jeres forretningsgange.

 

Solid økonomi understøtter datasikkerhed

Logo tilhørende Bisnodes viser Microdatas AAA rating
Vi driver en stabil, sikker og sund forretning. Det har vi gjort i mere end 20 år. Derfor har vi modtaget Bisnodes AAA-rating. Vores økonomiske stabilitet giver vores kunder endnu større sikkerhed.

Vores kompromisløse datasikkerhed understøttes af vores økonomisk solide virksomhed. Vi driver en stabil, sikker og sund forretning. Det har vi gjort i mere end 20 år. Derfor har vi modtaget Bisnodes AAA-rating.

Vores økonomiske stabilitet giver vores kunder endnu større sikkerhed. Vi foretager ingen satsede investeringer. Alt er velovervejet og gennemtestet. Dette gælder også når vi opdaterer, opgraderer eller investerer i IT udstyr. Sikkerhed og stabilitet er fundamentet for vores forretning.

 

Brugervenlig datasikkerhed

Billede af Citrix hosted desktop på laptop, tablet og smartphone
Vores datasikkerhed er altid tiltænkt brugervenlighed og optimal mobilitet. Når i med en hosted desktop løsning tilgår data på farten, kontoret eller hjemme privat, så er jeres enhed (PC / Tablet / Smartphone) blot en skærm.

Vores IT sikkerhed er altid tiltænkt brugervenlighed og optimal mobilitet. Når i med en hosted desktop løsning tilgår data på farten, kontoret eller hjemme privat, så er jeres enhed (PC / Tablet / Smartphone) blot en skærm. Der overføres ingen filer mellem vores server og jeres enheder, kun skærmvisninger. Vores servere fungerer som jeres computer.

Dette betyder at eventuelle vira eller usikre filer på private enheder aldrig kan komme i kontakt med jeres forretningskritiske data. Det skal ikke være muligt for brugeren utilsigtet at omgå sikkerheden.

 

Udvikling sikrer datasikkerhed

Vi udvikler kontinuerligt vores systemer. Vi er aldrig tilfredse med godt nok. IT verdenen rykker sig hurtigt. Derfor må vi være mindst ligeså hurtige og gerne hurtige for at bevare vores forspring. Vi har IT specialister der tager nye kurser og deltager på branchekonferencer for at tilegne sig selv og Microdata den nyeste viden. Samtidig samarbejder vores IT specialister om at komme med nye tiltag der optimerer vores allerede anmærkningsfrie datasikkerhed.

 

Datacenter med dobbeltsikring

Vores primære datacenter er dobbeltsikret på alle tænkelige måder. Alle strømforsyninger og lignende findes i mindst dobbelt det nødvendige antal. Endvidere har vi dobbeltsikret datacenteret med spejlede diske og servere. Disse spejlinger indebærer en redundans, der betyder at vi har minimum dobbelt kapacitet i vores datacenter. Skulle en server, eller for den sags skyld alle vores aktive servere gå ned, da har vi stadig kapacitet i datacenteret til at holde vores kunder kørende uden at dette påvirker driften.

 

Læs mere om vores datasikkerhed

Du finder nedenfor yderligere information om de sikkerhedselementer der er en del af alle IT outsourcing løsninger hos Microdata:

Vil du høre mere om elementerne i vores sikkerhedspakke ? Kontakt os gerne og hør nærmere om kompromisløs datasikkerhed i forbindelse med vores IT outsourcing løsninger.

 

Del denne side på LinkedIn