Microdata sikrer din virksomhed med kompromisløs datasikkerhed

Vi leverer højeste sikkerhedsstandard inden for IT revision

Hos Microdata går vi ikke på kompromis med hverken din eller vores egen datasikkerhed. Derfor leverer vi IT sikkerhed der ligger helt i toppen af markedet. Vi er certificeret med ISAE 3402 Type-II erklæring. Den højeste standard inden for IT revision. Denne certificering er i øvrigt anmærkningsfri.

Microdata er certificeret med ISAE 3402 Type-II erklæring. Den højeste standard inden for IT revision. Denne certificering er i øvrigt anmærkningsfri.

Uvildige revisorer betegner vores IT sikkerhed for skælsættende. Med vores kompetencer og brancheførende teknologi opnås højeste sikkerhedsniveau i vore IT outsourcing løsninger uden at gå på kompromis med effektiviteten i din virksomheds forretningsgange.

Solid økonomi er det bedste fundament

Vores kompromisløse datasikkerhed understøttes af vores økonomisk solide virksomhed. Vi driver en stabil, sikker og sund forretning. Det har vi gjort i mere end 20 år. Derfor har vi modtaget Bisnodes AAA-rating.

Ikon tilhørende virksomheden Bisnodes

Vores økonomiske stabilitet giver vore kunder endnu større sikkerhed. Vi foretager ingen forhastede investeringer. 

Alt er velovervejet og gennemtestet. Dette gælder også når vi opdaterer, opgraderer eller investerer i IT udstyr. 

Sikkerhed og stabilitet er fundamentet for vores forretning.

Vi er certificeret med Type-II ISAE 3402 erklæring.

Brugervenlig datasikkerhed

Vores IT sikkerhed er altid tiltænkt brugervenlighed og optimal mobilitet. Når du med en hosted desktop løsning tilgår data på farten, kontoret eller hjemmearbejdspladsen, så agerer din enhed (PC / Tablet / Smartphone) blot som en skærm. 

Der overføres derfor ingen filer mellem vores server og din enheder, kun skærmvisninger.

Dette betyder at eventuelle vira eller usikre filer på private enheder aldrig kan komme i kontakt med jeres forretningskritiske data. Det skal ikke være muligt for brugeren utilsigtet at omgå sikkerheden.

Billede af rackmonterede server moduler

Konstant udvikling sikrer datasikkerheden

Vi udvikler kontinuerligt vore IT systemer og sikkerheden omkring disse. I samarbejder med markedets bedste underleverandører, øger vi konstant vores og dit sikkerhedsniveau.

IT branchen gennemgår hurtige teknologiske forandringer og derfor må vi være mindst ligeså hurtige og gerne hurtigere for at bevare vores forspring.

Vi har et solidt team af veluddannede IT specialister, som løbene tager nye kurser og deltager på branchekonferencer for at tilegne sig selv og Microdata den nyeste viden.

Datacenter med dobbeltsikring

Vores primære datacenter er dobbeltsikret på enhver tænkelig måder. Alle strømforsyninger og lignende elementer findes i mindst dobbelt det nødvendige antal. Endvidere har vi dobbeltsikret datacenteret med spejlede diske og spejlede servere. Disse spejlinger indebærer en redundans, som sikrer at vi har minimum dobbelt kapacitet i vores datacenter. 

Skulle en server, eller for den sags skyld alle vores aktive servere gå ned, så har vi stadig kapacitet i datacenteret til at holde vores kunder kørende uden at dette påvirker kundens drift.

Læs mere om vores datasikkerhed

Du finder nedenfor yderligere information om de mange sikkerhedselementer, som er en del af alle IT outsourcing løsninger hos Microdata.

Vil du høre mere om elementerne i vores sikkerhedspakke ? Så kontakt os gerne og hør nærmere om vores kompromisløse datasikkerhed i forbindelse med vores IT outsourcing løsninger.

Del gerne siden