Styrk dine medarbejdere med Citrix Workspace

Citrix Workspace øger engagement og produktivitet

En af Microdatas spidskompetencer er professionel implementering og konfigurering af Citrix Workspace. Citrix Wordspace er et komplet intelligent digitalt arbejdsrum, der organiserer, guider og automatiserer arbejdet for at optimere produktiviteten og skabe medarbejderengagement.

Medarbejderen vil opleve, at kunne skifte mellem sine MacOS, iOS, Android og Windows enheder og få samme oplevelse.

Du kan forenkle den måde, du administrerer og sikrer apps, enheder, brugere og netværk på, så du kan levere den bedste og mest fleksible medarbejderoplevelse. 

Se kort video som forklarer mulighederne i Workspace

Afspil video

Se, hvad du kan opnå med Citrix Workspace fra Microdata

Opfyld din mobile medarbejders behov

Vidste du, at 93% af medarbejderne bruger smartphones til arbejdet mens de er på farten? Citrix Workspace giver dig mulighed for at føre tilsyn med dem – let og sikkert. 

Med Unified Endpoint Management (UEM) er det nemt at administrere utal af apps, services, mobile enheder, desktops, laptops og IoT – i en central platform, som er enkel og ultra sikker.

Og når din arbejdsstyrke vokser, så vokser Citrix Workspace sammen med dig dig.

Realiser din cloud-strategi fuldt ud

Citrix Workspace gør det nemt for medarbejdere at finde alt, hvad de har brug for. Alle apps, desktops og filer er samlet ét sted, uanset hvor de er gemt i virksomhedens infrastruktur. Workspace samler alle din virksomheds applikationer uanset hvor i verden de er placeret.

Brugere kan nemt installere Citrix Workspace-appen på en hvilken som helst af deres enheder for nem og sikker adgang, når de arbejder hjemmefra eller de er på farten.

Citrix Workspace giver dig mulighed for at overvåge, regulere og styre risiko på tværs af alle dine cloud-tjenester med avanceret sikkerhedskontrol.

Strømlin din Microsoft Office 365 migrering

Citrix har igennem 20 års partnerskab med Microsoft gjort migration lettere end nogensinde før.

Du kan administrere alle elementer i Office 365 i et samlet kontrol panel. Du kan forenkle opgraderinger, levere opdateringer og administrere enheder – alt sammen med tilføjelse af ekstra sikkerhed til alle Microsoft-apps.

Ved at opbevare Office 365-data i Microdatas danske datacenter sikrer du i øvrigt, at data forbliver i sikkerhed, uanset om de er i transit, på brugerenheder eller aktivt redigeres af flere brugere.

Indtag rollen som Workspace administrator eller bruger

Del gerne siden