IT outsourcing optimerer og fremtidssikrer din virksomheds IT platform

Vores team IT specialister og rådgivere er i hele processen

Med IT outsourcing optimerer du din virksomheds IT drift og derved din virksomheds fremtidige konkurrenceevne.

IT outsourcing til Microdata sikrer jer adgang til vores hold af IT specialister og rådgivere. Vores IT specialister har mange års erfaring med IT drift og udvikling af IT miljø.

Vi hjælper jer gerne med at udvikle jeres IT, så det bliver en integreret del af jeres forretning, og dermed øger jeres konkurrenceevne. Således kan IT outsourcing bidrage til, at øge jeres vækst.

Vi tilbyder din virksomhed følgende drift løsninger:

IT outsourcing er vores spidskompetence

Vi er specialister i at varetage virksomheders IT drift via IT outsourcing. Vi rådgiver dig og din virksomhed om hvordan jeres IT kan optimeres således, at jeres platform understøtter jeres forretning og forventninger bedst muligt.

Uanset hvilken IT outsourcing løsning der passer din virksomhed bedst bør du overveje at benytte vores sikkerhedspakke. Sikkerhedspakken er en af vore basisydelser og inkluderer blandt andet remote backup og disaster recovery.

Der er stor forskel på gode IT miljøer og dårlige IT miljøer. Vi er kendt for at levere service af høj kvalitet og seriøsitet. Samtidig leverer vi fleksible, hurtige og strømlinede IT platforme og IT sikkerhed i verdensklasse. IT outsourcing hos Microdata giver jer adgang til luksuriøse IT forhold.

Vi sikrer dig IT outsourcing uden økonomiske overraskelser

Vi mener ikke IT outsourcing skal føre til ekstraregninger og diskussioner om, hvor mange timer der er brugt på forskellige IT aktiviteter.

Desværre sker det ofte i branchen, men ikke med Microdata som leverandør. Du vil have fuldt overblik over dine omkostninger før du indgår en IT outsourcing aftale med Microdata.

Derfor tilbyder vi ekstraordinært en Microdata TotalPris. Totalpris indebærer at din endelige pris kendes fra starten. 

Selvom det ikke er samtlige af vores kunder der har en TotalPris aftale, så udgør vores omsætning af timer under seks procent af driftsindtjeningen. IT outsourcing hos Microdata er IT uden økonomiske overraskelser.

Hos Microdata er IT outsourcing fleksibelt

Det kan være afgørende for en virksomhed at tilpasse sig nye forhold hurtigt. Med en IT outsourcing aftale hos Microdata får man fleksibilitet. Har i behov for flere IT specialister, så stiller vi flere IT specialister til rådighed. Et sådan behov kunne eventuelt opstå i forbindelse med en planlagt omlægning eller i forbindelse med en uforudset kritisk IT situation.

Vi understøtter alle branchespecifikke applikationer i behøver. Har i behov for at ændre i eksisterende eller nye medarbejderes rettigheder er dette også yderst brugervenligt.

Vi er fleksible i forhold til jeres antal brugere. Sker der ændringer i jeres virksomhed som leder til flere eller færre brugere, så justere vores aftaler sig derefter. Således har din virksomhed altid den nødvendige IT kapacitet. Der betales ikke for IT kapacitet, som I ikke har behov for.

IT outsourcing frigør ressourcer i din organisation

Outsourcing af IT til en professionel IT leverandør giver din virksomhed mere tid til fokus på kernekompetencerne. Der kan spares på IT personale, serverrum, køling, strøm og hardware. Samtidig forsvinder det tunge administrative element i forbindelse med varetagelse af egen IT afdeling. Der er mange fordele ved IT outsourcing hos Microdata. Langt størstedelen af disse fordele er indeholdt i aftalen uanset hvilken IT outsourcing løsning din virksomhed vælger:

VI hjælper jer gerne med at vælge den IT outsourcing løsning, som optimerer jeres virksomhed. Uanset hvordan vores kunder ønsker at outsource deres IT får de datasikkerhed i verdensklasse. Det kan ikke betale sig at gå på kompromis med datasikkerhed.

Brancheeksempler på fordele ved IT outsourcing

Ingeniør- og arkitekt virksomheder

Vores kunder i ingeniør- og arkitektbranchen nyder godt af IT outsourcing og vores velfungerende Hosted Desktop, som muliggør korrektioner i deres tegninger selvom de er borte fra kontoret.

Dette gælder også avancerede CAD tegninger. Hertil kan tablets anvendes, for eksempel på byggepladsen eller i samarbejde med kunder på kundens kontor.

Benyt PC og Mac computere, tablets og smartphones, samt andre enheder – de virker blot som en skærm. Computerprocessen foregår på vores servere, som håndterer alle de grafiske udregninger.

Rejsebureauer og booking virksomheder

Vores kunder i rejsebranchen nyder godt af den indbyggede fleksibilitet i vore IT outsourcing løsninger i form af op- og nedskalering af antal ansatte.

Rejsebranchen ansætter ofte deltidsansatte i ferieperioder, hvorfor vores store fleksibilitet gavner og understøtter deres forretning.

Endvidere har vi stor erfaring med flybookingsystemer, hvilket også gavner vores kunder i rejsebranchen.

Medicinalvirksomheder og forskning

Vores kunder i medicinalbranchen nyder godt af vores fleksible og strømlinede IT miljøer. Service og administration er nemt og effektivt.

Særligt for virksomheder underlagt FDA (U.S. Food and Drug Administration) er det vigtigt at IT miljøet er strømlinet og fleksibelt, da de er underlagt omfattende restriktive forhold.

Derfor er vores hosting med høj service og state-of-the-art IT sikkerhed uden IT problemer den perfekte løsning.

Service og salgs virksomheder

Vores kunder i servicebranchen med folk på farten nyder godt af muligheden for, at medarbejdere kan tilgå kontoret fra private enheder med sikkerhed i top.

Det betyder, at medarbejde kan arbejde fra deres egne private tablets og telefoner, som de kender i forvejen. De kan arbejde under de forhold, der gør deres arbejde så let så muligt.

Det giver medarbejderne mere tid til deres kernekompetencer. Samtidig hjælper denne enkelhed i IT hverdagen med at fastholde god arbejdskraft.

Foreninger og fagforeninger

Vi har blandt vore kunder en del fagforeninger, som er særligt glade for, at vi overholder persondataloven til fyldest. Ydermere sætter vores fagforeningskunder særligt pris på, at alt deres data opbevares i Danmark.

Vores store erfaring med fagforeningskunder har givet os viden om, hvordan vi hjælper denne type kunder bedst muligt. 

Er du beslutningstager i en fagforening, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om hvordan dine medlemmer kan drage fordel af vores professionelle IT løsninger.

Microdata IT outsourcing agerer som en intern afdeling med flere ressourcer

Med en Microdata løsning får i IT, som hvis i havde en intern afdeling med en eller flere IT medarbejdere.

Modsat en intern IT afdeling har i gennem Microdata adgang til præcis de IT specialister, der har den fornødne viden til en pågældende situation. Samtidig har i adgang til flere IT medarbejdere når behovet opstår.

Vi har IT specialister med en bred vifte af kompetencer og stiller IT specialister til rådighed efter behov. Dette er inkluderet i vores aftaler og leveres gennem Microdata uden meromkostning for vores kunder.

IT outsourcing tilfører dedikerede IT specialister til din virksomhed

Alt efter størrelse på jeres virksomhed får i tildelt en eller flere dedikerede IT specialister der kender jeres specifikke IT opsætning ud og ind. Det er også denne eller disse IT specialister som i hovedsageligt vil have kontakt til.

Dette hjælper med at opbygge relationer, som kan styrke varetagelsen af jeres IT drift og særligt også udviklingen af jeres IT miljø.

Ydermere kan i trække på alle vores IT specialister når specifikke behov for særlig viden eller en større arbejdsindsats opstår. Herigennem opnås stabil drift i dagligdagen. Samtidig har din virksomhed sikkerhed for, at i altid har adgang til de ekstra IT kompetencer og ressourcer i måtte behøve.

IT outsourcing muligheder hos Microdata

Del gerne siden