CLOUD & HOSTING


Brug aktivt cloud & hosting til at vækste.

LÆS MERE

Skabt til de store. Særudviklet til de mindre. Skræddersyet til jer.

De fleste virksomheder vi møder er stærkt overbeviste om, at deres hosting er tænkt nøje ind som en aktiv del af deres forretningsstrategi. Alligevel overser mange, at hosting kan have forretningsafgørende funktioner. Funktioner der ikke er indlysende er forbundet med IT, men som aktivt forbedrer forretningsområder. Forretningsområder såsom kundeinddragelse, medarbejderproduktivitet, og bruger-innovation. Vi har de tusinder af eksempler, og teknologien der skal få jer derhen. Teknologien før forbeholdt koncerner.

icon

De forventede hostingfordele.

Med vores hostingløsninger giver vi jer alle de basale fordele. Dem I naturligvis bør forvente, når I alligevel skal investere i hosting for at udvikle jeres forretning. Det omfatter selvfølgelig en stor reduktion af IT-udgifter på strøm, hardware, og softwarelicenser. Det omfatter også den bedst tænkelige datasikkerhed, 99.98 % serveroppetid, omkostningsfri etablering, (næsten) fejlfri IT, og det hurtigste udstyr på markedet.

icon

Konkurrencefordelene mange misser.

Udover de basale fordele giver vi jer, som noget unikt, de mest tilpasningsdygtige hostingmiljøer i Danmark. Deres maskinkraft er millionoptimeret, og deres funktioner mange. De er udgjort af brancheførende komponenter. Sammensat og særprogrammeret på måder, der kræver mange års erfaringer. Det gør, at vi formår, hvor andre fejler. Ledsaget af vores mangeårige rådgivningserfaring, sikrer det jer konkurrencefordelene mange misser.Tag ikke vores ord for gode vare, få en uforpligtigende demo på jeres eget udstyr

Skræddersyning af en IT-opsætning starter med jeres brugere ikke med IT

Vi forstår, at jeres virksomhed er unik. Hos os starter et forløb derfor altid med kortlægning af både tekniske og strategiske parameter af jeres forretning. Det gælder både forretningsmodel, samarbejdsrelationer, og softwareleverandører, for blot at nævne nogle få. Skal jeres forretning optimeres, skal IT-opsætningen tage højde for det. Og dét kræver naturligvis rådgivning i øjenhøjde. Alligevel giver et lille udsnit af eksempler et indblik i, de mange funktioner vores hostingløsninger muliggør. Funktioner der kan tilpasses til jer.


icon

Tag massiv maskinekraften med alle steder

Lav selv de tungeste statistiske udregninger eller sværeste grafiske renderinger på rekordtid. Uanset hvor. Og uanset hvilken enhed I benytter.

icon

Op- og nedskaler antal brugere.

Frigiv ressourcer I ellers skulle have investeret i IT. Med vores skalerbare systemer kan I med lineal lægge jeres IT budgetter. Måned efter måned. Ned til mindste krone. Altid i overensstemmelse med jeres behov, og antallet af brugere. Det forbereder jer på ændringer i jeres markeder eller forretning.

icon

Få strømlinet hosting der gør fornyelse nem.

Vores miljøer er sat op, så de er både fleksible og strømlinede. Klargjorte til justering af jeres opsætning, applikationer eller programversioner. Optimerede til minimering af fejl. Og rammedannende for god support. Det gør vores service mere orienteret mod forbedringer frem for bare problemløsning.

icon

Tilgå kontoret fra egne enheder og 100% tilpasset jer.

Nu bliver det nemt for jeres brugere at tilpasse deres opsætning. Windows? Linux? Mac OS? Jeres brugere vælger selv de systemer, deres enheder kører I. Og kan tilgå kontoret fra egne private enheder. Hvor som helst fra. Og med IT-sikkerhed i top.

Fjern alle flaskehalsene i jeres IT.

Lever jeres virksomhed op til LEAN-principper og intentioner om at reducere ressourcespild, også i IT’en? Hosting handler om meget mere end at få jeres enheder til at lave udregningerne direkte fra vores servere. Det handler også om at gøre dataoverførslen lille, og udregningstiden minimal. Vores løsninger reducerer de mange flaskehalse andre ikke formår. Aldrig afhængige af overførslen af mere end et skærmbillede. Det kræver kun en 10 kilo bit forbindelse, og er markedets mest slanke løsning. Altid i overensstemmelse med at forhindre jeres nyeste hardware i at gå i tomgang.


Hostingfordele gjort nemt og overskueligt

Når vi giver jer en hostingløsning, er det med nøje afsæt i jeres behov. Vi har udvalgt, udviklet, og sammensat komponenter, der giver jer alle fordelene, som vi ved gavner mindre og mellemstore virksomheder. Vi guider jer hele vejen fra første kontakt. Vi lytter til jeres konkrete ønsker. Og Hjælper jer med at overskue, hvilke applikationer, som matcher jeres forretning. Er der mange valg, gør vi det overkommeligt for jer. Vi forklarer hvilke applikationer, som virker godt sammen. Også på sigt. I får den brugervenlighed og kompatibilitet, som bl.a. Microsoft har brugt år på at fremelske i deres produkter. Nu bare for hele jeres kontor. Og for alle applikationer.

icon

Microsoft Office 365 Cloud.

Vi understøtter og forbedrer Microsoft Office 365 med backup. Kommer en medarbejder til at slette eller rette I et fælles dokument, er I altid sikret gendannelsesmuligheder. Det overser mange, når de først vælger MSO 365.

icon

Hosting af alle servertyper.

Har I brug for hosting på en bestemt servertype der passer med jeres kontoropsætning? Vi hoster gerne både de nyeste Windows og Linux servere.

icon

Virtualiserede computere med central kontrol.

Vi gør det nemt for jer at styre jeres rettigheder, koordinere jeres mapper og filer direkte fra vores servicecenter. Det gør vi gerne i koordination med jeres kontaktpersoner. Uanset tidspunkt.

icon

Microsoft SQL server.

Vi giver de bedste og mest anvendte muligheder for at lagre jeres værdifulde virksomhedsdata. Dem opbevarer vi sikkert for jer på vores servere.

icon

ERP-Hosting.

Har I specifikke krav til økonomisystemer? Så understøtter vi både de mest efterspurgte på markedet, og flere til. Vi er vant til at arbejde med de mest populære systemer herunder Microsoft Dynamics, C5 og NAV.

icon

Hosting af CRM-system eller medlemsdatabase.

Uanset om I skal have et nyt CRM system, som jeres salgsstyrke skal kunne tilgå alle vegne fra, eller I skal varetage personfølsomme data, har vi hvad der skal til. Vi understøtter de fleste løsninger.

icon

Hosting branchespecifikke applikationer.

Har I behov for applikationer, der passer specifikt til jeres branche? Vi understøtter et stort udvalg, og hoster også gerne jeres. Både dem I lejer og har købt.

icon

Vi står for kontakten med tredjeparter for jer (SPOC).

Vil I gerne frigive ressource ellers brugt på koordination med tredjepartsleverandører? Vi står gerne for kontakten. Både når I skal have implementeret nye applikationer, eller opdateret de gamle.

icon

ShareFile.

Vil I gerne have en nem og intuitiv måde at dele filer på, på tværs af jeres enheder? Med synkroniserede filer kan I opbevare dem, når I skal bruge dem. Også hvis forbindelsen skulle være gået.