OM OS


Make IT work

LÆS MERE

Vi er en flok teknik-entusiaster som siden 1997 har sikret, at mindre og mellemstore virksomheder før så meget ud af deres IT, som muligt. Vi blander teknisk kunnen med forretningsmæssig forståelse for at sikre at jeres IT giver et større afkast end blot et halveret IT-budget.

icon

Anmærkningsfri IT-revision.

Certificeret og vurderet ud fra IT-revisionens ”type 2”-standarder. Den hårdeste og mest omfattendevurderingstype af IT-sikkerheden. Udtalelserne taler for sig selv. Anmærkningsfri. Skelsættende. Vores teknologi og grundighed overrasker de uhildede revisorer.

icon

Mere end 20 års brancheerfaring.

Vi har været med fra begyndelsen. Kender IT-branchen godt. Og har udvalgt, udviklet, og sammensat de løsninger vi ved skaber de konkurrencefordele, I bør få ud af jeres IT. Det gør vi også for jer på sigt.

icon

Stabil økonomi - sikker data.

Vi lukker og slukker ikke for serverrummet fra den ene dag til den næste. En del af vores succes beror på, at vi ikke bare er gode IT-teknikere. Vi formår også at drive en stabil og sikker forretning. Som vores andre kunder, er I derfor altid i gode hænder - også under samfundsøkonomiske kriseperioder. Vi har modtaget Bisnodes AAA-rate. Det betyder, at vi igennem mange år har udvist økonomisk stabilitet. Blandt advokater hedder det, at vi udviser ”rettidig omhu”.

icon

2 Gazellepriser og altid et spring foran

Vi har været med fra begyndelsen. Har innoveret og særudviklet hosting-miljøer til inspiration for selv producenterne. Det har manifesteret sig i to Gazellepriser i henholdsvis 2004 og 2012, og har givet os forspring i branchen. Forspring der gør det muligt at tilbyde unikke cloud-miljøer målrettet mindre og mellemstore virksomheder. Løsninger der stadig gør os unikke.

icon

IT bliver pludselig forståeligt.

I får IT i et sprog I kan forstå. Vi lærer jer at kende, og giver jer ’oplæring’ undervejs. Oplæring der forhindrer at problemfulde handlinger gentages. Fuldt ud i overensstemmelse med vores forretningsmodel, der altid er rettet mod spildreduktion. Det sparer os konsulenttimer, og forhindrer jer i lange arbejdsgange.

icon

Teknologi i skyplan, service i øjenhøjde.

Selvom vi har udviklet et kraftværk af en maskine, der giver jer de bedste konkurrenceevner, møder vi jer stadig i øjenhøjde. Hos os bliver I ikke bare reduceret til et par terabytes og nogle CPU’ere i vores servere. Vores service er jordnær. Vores reaktionstid kort.

icon

Anerkendt af de store agtet af de små.

I de nationale IT-fora er vores ansigter kendte. Vi deltager løbende i branche-konferencer verden over. Optaget af at innovere, og bryde grænserne for, hvad et IT-miljø skal kunne. Ydeevne, funktionalitet, og kapacitet, eksperimenterer vi fortsat med at forbedre. Det har gjort os bemærkede. Og vores hosting-miljø har været anledning til inspiration for producenten Citrix. Det er kompetencer, vi også gerne bruger på at udvikle jeres IT.

icon

Branchens vigtigste certificeringer.

Med os er I sikre på, at hvert et certifikat henviser til hårdt tilegnede kompetencer. Kompetencer vi nøje har udset os, oparbejdet og taget skrappe eksamener for at kunne blive certificeret i. I en branche, hvor der er en inflation i certifikaterne, og det mindste to-timers kursus online berettiger til et certifikat, har vi valgt at gøre forholdene gennemsigtige ved at nøjes med at inkludere de reelle.